Drone Profesionale oferite de Dronshop.ro

Seria Mavic 3 Enterprise – Drone Profesionale – Dronshop.ro

Seria DJI Mavic 3 Enterprise redefinește standardele industriei pentru dronele comerciale de mici dimensiuni. Cu un obturator mecanic, o cameră cu zoom de 56× și un modul RTK pentru o precizie la nivel de centimetru, Mavic 3E aduce cartografierea și eficiența misiunilor la noi înălțimi. O versiune termică este disponibilă pentru operațiuni de stingere a incendiilor, căutare și salvare, inspecție și operațiuni de noapte.

Compact și portabil – Drone Profesionale

Ușor și compact, Mavic 3 Enterprise Series poate fi transportat într-o singură mână și poate fi implementat dintr-o dată. Perfect pentru piloții începători și veterani deopotrivă, este construit pentru a efectua misiuni lungi.

Seria DJI Mavic 3 Enterprise – Mavic 3E

Camera Wide– 4/3 CMOS, 20MP, obturator mecanic

Camera Tele – Lungime focală echivalentă: 162 mm, 12 MP, zoom hibrid 56×

DJI Mavic 3E Enterprise

Seria DJI Mavic 3 Enterprise – Mavic 3T

Camera Wide – Lungime focală echivalentă: 24 mm, 48 MP

Camera Tele – Lungime focală echivalentă: 162 mm, 12 MP, zoom hibrid 56×

Camera termică– DFOV: 61°, rezoluție 640 × 512

DJI Mavic 3T

Seria DJI Mavic 3 Enterprise – DJI Mavic 3M (Multispectral)

Sistem de imagine recent modernizat, cu o cameră RGB de 20 MP și patru camere multispectrale de 5 MP (Green, Red RedEdge, NearIR). Permite aplicații precum topografia aeriană de înaltă precizie, monitorizarea creșterii culturilor și studiile resurselor naturale.

În infraroșu apropiat (NIR): 860 nm ± 26 nm

Margine roșie (RE): 730 nm ± 16 nm

Roșu (R): 650 nm ± 16 nm

Verde (G): 560 nm ± 16 nm

Camera RGB

Senzor de imagine de 20MP, 4/3 CMOS

Cea mai mare viteză mecanică a obturatorului: 1/2000

Explozie de mare viteză când este utilizată camera RGB: 0,7s

DJI Mavic 3M Multispectral

Seria DJI Mavic 3 Enterprise – Survoleaza rapid – DJI Mavic 3E (Enterprise) – Drona Profesionala

Senzorul wide 4/3 CMOS, 20MP al lui Mavic 3E are un obturator mecanic pentru a preveni estomparea mișcării și acceptă fotografierea rapidă la interval de 0,7 secunde. Finalizați misiunile de cartografiere cu o eficiență extraordinară, fără a fi nevoie de puncte de control la sol.

Seria DJI Mavic 3 Enterprise – Performanță îmbunătățită la lumină scăzută

Camera Wide a lui Mavic 3E are pixeli mari de 3,3 μm care, împreună cu modul inteligent de lumină scăzută, oferă performanțe semnificativ îmbunătățite în condiții slabe.

Camera cu termoviziune – DJI Mavic 3T

Camera termică a lui Mavic 3T are o rezoluție de 640 × 512 și acceptă măsurarea temperaturii pe puncte și zone, alerte de temperatură ridicată, palete de culori și izoterme pentru a vă ajuta să vă găsiți țintele și să luați decizii rapide.

Zoom simultan pe ecran divizat – DJI Mavic 3T

Camerele termice și de zoom a lui Mavic 3T suportă un zoom continuu de 28× în paralel pentru comparații ușoare.

Vezi mai multe, lucrează mai inteligent – DJI Mavic 3M (Multispectral)

O topografie aeriană eficientă trebuie să vadă invizibilul. De aceea, Mavic 3 Multispectral are două tipuri de camere. Combină o cameră RGB cu o cameră multispectrală pentru a scana și analiza creșterea culturilor cu o claritate totală. Gestionarea producției agricole necesită precizie și date, iar Mavic 3M le oferă ambele.

Senzor de lumină solară

Senzorul de lumină solară încorporat captează iradierea solară și o înregistrează într-un fișier imagine, permițând compensarea luminii a datelor de imagine în timpul reconstrucției 2D. Acest lucru are ca rezultat rezultate NDVI mai precise, precum și o acuratețe și consecvență îmbunătățite a datelor obținute în timp.

Imagini precise care captează fiecare pixel

Drona profesională Mavic 3M cu modul RTK pentru poziționare la nivel de centimetru. Controlul zborului, camera și modulul RTK se sincronizează în microsecunde pentru a surprinde cu precizie locația centrului de imagine al fiecărei camere. Acest lucru îi permite lui Mavic 3M să facă topografii aeriene de înaltă precizie fără a utiliza puncte de control la sol.

Detectarea omnidirecțională a obstacolelor, topografie aeriană în funcție de teren

Dronele profesionale DJI Mavic 3E, 3T și 3M au mai mulți senzori de viziune cu FOV larg care detectează cu precizie obstacolele în toate direcțiile pentru evitarea obstacolelor omnidirecționale. Supravegherea aeriană de urmărire a terenului poate fi efectuată cu ușurință în peisaje cu pante abrupte.

Hi, I’m admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *