Drone Profesionale oferite de Dronshop.ro

Operare simplificată, performanță superioară – Drone Profesionale DJI Matrice 3D – Matrice 3TD

DJI este mândru să prezinte DJI Dock 2, o soluție revoluționară în operațiunile cu drone la distanță. Construind pe succesul modelului anterior, Dock 2 oferă numeroase caracteristici și funcții unice. DJI Dock 2 este pregătită să revoluționeze răspunsul în situații de urgență, managementul construcțiilor, măsurătorile și inspecțiile de bunuri. Este soluția perfectă pentru companiile care caută performanțe de top pentru operațiunile lor cu drone la distanță.

DJI Dock 2 – Drone Profesionale – Instalare simplă

DJI Dock 2 se instalează extrem de ușor. Este considerabil mai mic și mai ușor decât modelul anterior, reducându-și dimensiunile și greutatea cu aproximativ 70%. Aste îl face ușor de transportat de două persoane. Operatorii pot folosi drone suplimentare pentru a evalua locațiile, scurtând astfel timpul de evaluare la doar câteva minute. Transportul unei drone de sub 1 kg este mult mai simplu și mai eficient decât transportul întregului sistem de andocare.

DJI Dock 2 – Prezentare DJIDronshop.ro

Opțiuni variate de echipamente – DJI Dock 2 – Drone Profesionale DJI Matrice 3D – DJI Matrice 3TD

Noile Matrice 3D și Matrice 3TD sunt compatibile cu Dock 2. M3D este echipat cu o cameră tele și una cu unghi larg cu obturator mecanic. Astfel, capturează imagini de înaltă calitate (1:500) – ideale pentru sarcini de cartografiere de mare precizie.

M3TD, pe de altă parte, are o cameră tele, una cu unghi larg și o cameră termică. M3TD capturează astfel atât imagini vizibile, cât și termice. Este deosebit de util pentru agențiile de aplicare a legii și operațiunile de inspecție. Ambele drone au funcții de detectare omnidirecțională și evitarea obstacolelor, protejându-le împotriva impacturilor cu copaci, clădiri și alte obstacole mari. Cu capacitățile avansate ale Dock 2, oricare dintre drone poate fi folosită pentru operațiuni robuste și de înaltă performanță.

DJI Dock 2 cu drona DJI Matrice 3D
DJI Dock 2 cu drona DJI Matrice 3D
DJI Dock 2 cu drona DJI Matrice 3TD
DJI Dock 2 cu drona DJI Matrice 3TD

DJI Dock 2 – Eficiență economică

DJI Dock 2 se distinge prin costurile sale reduse. Oferă performanțe superioare comparativ cu soluții similare și, datorită dimensiunilor sale compacte, transportul și întreținerea sunt semnificativ reduse. Cu o amprentă mai mică, necesită mai puține lucrări pregătitoare, fiind o alegere ideală pentru companiile care doresc să maximizeze eficiența misiunilor fără a compromite calitatea.

Lansare rapidă

Pentru intervențiile de urgență, timpul de reacție este esențial. Producătorul a înțeles acest lucru, iar cu algoritmi avansați de recunoaștere a imaginii și tehnici RTK, Dronele profesionale M3D și M3TD pot decola de pe Dock 2 în doar 45 de secunde, oferind informații în timp real echipelor de la sol. După aterizare, procesul de încărcare fără fir al Dock 2 reîncarcă bateria dronei de la 20% la 90% în puțin peste 30 de minute.

Aterizare precisă

Dock 2 folosește tehnologie avansată de recunoaștere a imaginii pentru a identifica cu precizie marcatorii de pe platforma de aterizare, asigurând o aterizare rapidă și sigură. Designul în formă de V al platformei asigură o aterizare exactă, iar odată ce ușile se închid, drona este poziționată corect pentru încărcare, reducând marja de eroare și sporind siguranța operațională.

Ocolirea obstacolelor

Atunci când drona profesionala DJI Matrice 3D sau DJI Matrice 3TD cu Dock 2 execută sarcini de zbor automate, utilizează funcții de detectare omnidirecțională a obstacolelor și de ocolire automată a obstacolelor pentru a spori rata de succes a sarcinilor de zbor.

AI Spot-Check

Încadrați o anumită zonă din modelul 3D, iar aeronava va compara automat zona care urmează să fie capturată cu zona încadrată în cadrul operațiunilor automate ulterioare. Acest lucru ajustează în mod activ unghiul camerei pentru a asigura capturarea precisă a aceleiași zone pe parcursul mai multor zboruri.

Sarcini FlyTo

Sarcinile FlyTo ale DJI FlightHub 2 utilizează modele 3D de înaltă precizie pentru a planifica automat traseul optim de zbor. Înainte de o sarcină urgentă, operatorul trebuie doar să facă clic pe subiect, iar aeronava va zbura spre destinație printr-o rută eficientă și sigură.

Stația permite profesioniștilor din diverse domenii să realizeze misiuni complexe cu ușurință. Ușurința în utilizare, opțiunile variate de drone, funcțiile avansate și îmbunătățirile de siguranță stabilesc noi standarde pentru operațiunile cu drone la distanță. Eficiența costurilor și capacitățile extinse ale sistemului fac din DJI Dock 2 soluția ideală pentru companiile care doresc să-și maximizeze eficiența operațională și productivitatea.

Stația reprezintă viitorul tehnologiei dronelor, oferind utilizatorilor performanțe și productivitate fără precedent.

Hi, I’m admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *