Drone Profesionale oferite de Dronshop.ro

Produse

Gama noastră de produse – DJI Enterprise – DJI Agriculture

Seria DJI Mavic 3 Enterprise – Produse DJI Enterprise – DJI Agriculture

DJI Mavic 3E Enterprise

DJI Mavic 3M – Multispectral

DJI Mavic 3T- Thermal

djimavic3e-enterprise
Ca și dronă profesională DJI Enterprise din seria Mavic 3 Enterprise, senzorul wide 4/3 CMOS, 20MP al lui Mavic 3E are un obturator mecanic pentru a preveni estomparea mișcării și acceptă fotografierea rapidă la interval de 0,7 secunde. Finalizați misiunile de cartografiere cu o eficiență extraordinară, fără a fi nevoie de puncte de control la sol.
djimavic3m-multispectral
O topografie aeriană eficientă trebuie să vadă invizibilul. De aceea, Mavic 3 Multispectral are două tipuri de camere. Combină o cameră RGB cu o cameră multispectrală pentru a scana și analiza creșterea culturilor cu o claritate totală. Gestionarea producției agricole necesită precizie și date, iar Mavic 3M le oferă ambele.
djimavic3t-thermal
DJI Mavic 3T din gama DJI Enterprise are o cameră termală cu rezoluție de 640 × 512 și acceptă măsurarea temperaturii pe puncte și zone, alerte de temperatură ridicată, palete de culori și izoterme pentru a vă ajuta să vă găsiți țintele și să luați decizii rapide. Suportă un zoom continuu de 28× în paralel pentru comparații ușoare.

Seria DJI Matrice 30 – DJI Matrice 30 – DJI Matrice 30T – DJI Enterprise

DJI Matrice 30

DJI Matrice 30T – Thermal

djimatrice30
DJI Matrice 30 din gama DJI Enterprise este o dronă profesională solidă, echipată cu camere multi-senzor, special concepută pentru monitorizare și inspecții precise în diverse condiții meteo și de temperatură, fiind ideală pentru multiple utilizări în domeniul industrial și al securității.
djimatrice30t-thermal
DJI Matrice 30T din gama DJI Enterprise reprezintă apogeul inovației în domeniul dronelor profesionale, furnizând soluții avansate pentru misiuni esențiale în orice tip de condiții meteo. Dotată cu camere multi-senzor, care includ zoom optic și spectru termic, precum și un telemetru laser, această dronă portabilă și rezistentă la intemperii este perfectă pentru operațiuni de căutare și salvare, stingerea incendiilor, inspecții și multe alte utilizări.

Seria DJI Matrice 350 – DJI Enterprise

DJI Matrice 350 RTK

djimatrice350rtk
Drona profesională DJI Matrice 350 RTK din gama DJI Enterprise reprezintă un model de vârf în domeniul dronelor de înaltă performanță, concepută pentru a excela în diverse utilizări industriale și comerciale. Dotată cu tehnologii de ultimă oră, această dronă stabilește noi standarde în materie de siguranță, eficiență și precizie în zbor.

Sarcini utile/Payload-uri pentru drona profesională DJI Matrice 350 RTK – DJI Enterprise

DJI Zenmuse H30
DJI Zenmuse H30 din gama DJI Enterprise este o cameră gimbal de ultimă generație, dotată cu zoom optic 34×, telemetru laser și protecție IP54. Proiectată pentru a funcționa eficient în orice condiții meteorologice, aceasta este ideală pentru siguranța publică, inspecții industriale și operațiuni de salvare, furnizând imagini detaliate și precise în orice situație.
DJI Zenmuse H30T
DJI Zenmuse H30T din gama DJI Enterprise este o cameră gimbal avansată, echipată cu un zoom optic de 34×, capacitate termovizională, telemetru laser și protecție IP54. Gândită pentru a funcționa eficient în orice condiții meteorologice, este perfectă pentru aplicații în siguranța publică, inspecții industriale și operațiuni de salvare, furnizând imagini detaliate și precise în orice situație.
DJI Zenmuse L2
DJI Zenmuse L2 din seria DJI Enterprise revoluționează colectarea datelor geospațiale prin includerea unui senzor CMOS de 4/3″, care permite capturarea de imagini și nori de puncte cu detalii clare. Optimizată pentru cartografiere de înaltă precizie și topografie, această cameră furnizează soluții avansate pentru zbor și post-procesare, sporind eficiența și acuratețea în diverse domenii de aplicare.
DJI Zenmuse P1
DJI Zenmuse P1 din gama DJI Enterprise este o cameră inovatoare pentru fotogrammetrie, care oferă fotografiere oblică inteligentă, gestionare avansată a datelor și o precizie extraordinară pentru topografie și cartografiere.

Seria DJI FlyCart

DJI FlyCart 30

DJI FlyCart 30
DJI FlyCart 30 din gama DJI Enterprise redefinește standardele în distribuția aeriană. Cu capacitatea sa remarcabilă de a transporta încărcături considerabile pe distanțe lungi. Este echipată cu tehnologie avansată pentru semnal și inteligență superioară. Această dronă profesională suportă două moduri de transport. Modul Cargo și modul Winch – depășind barierele logistice tradiționale pentru a furniza o soluție sigură, cost-eficientă și eficientă.

Seria DJI Agras – Drone Agricole

DJI Agras T25

DJI Agras T50

DJI Agras T25
Drona agricolă DJI Agras T25 este proiectată pentru a fi eficientă și precisă în utilizarea în agricultură. Oferă tehnologie avansată pentru pulverizare. Dotată cu sisteme de dispersare duală a picăturilor de înaltă performanță, DJI Agras T25 maximizează acoperirea culturilor. Durabilă și de încredere, este potrivită pentru administrarea tratamentelor. În diverse și complexe medii asigură o distribuire uniformă și eficientă a soluțiilor de tratament.
DJI Agras T50
DJI Agras T50 din gama DJI Agriculture revoluționează agricultura contemporană prin intermediul tehnologiei avansate. Oferă caracteristici superioare de cartografiere, pulverizare și împrăștiere. Gândită pentru a obține eficiență maximă, această dronă agricolă permite efectuarea operațiunilor rapid și în condiții de siguranță. Este dotată cu sisteme de detecție de ultimă generație și un sistem de transmisie robust.