Drone Profesionale oferite de Dronshop.ro
Domenii - Drone Profesionale

Drona Profesională DJI Matrice 350 RTK

DJI Matrice 350 RTK – Pregătită pentru noile provocări

Drona profesionala DJI Matrice 350 RTK stabilește un nou punct de referință pentru industrie. Această dronă de ultimă generație oferă un sistem de transmisie video și o experiență de control complet nou. Aduce și un sistem de baterii mai eficient și funcții de siguranță mai ample. Totodată și capacități robuste de sarcină utilă. Este imbunatatita pentru a oferi un nou standard dronelor industriale.

O3 Enterprise Transmission – Mențineți stabilitatea cu noul sistem de transmisie

DJI Matrice 350 RTK adoptă DJI O3 Enterprise Transmission, care acceptă fluxuri live HD 1080p cu trei canale. Atât drona, cât și telecomanda au un sistem transceiver cu patru antene. Astfel, poate selecta în mod inteligent cele două antene optime pentru a transmite semnale, în timp ce cele patru antene primesc semnale simultan. În acest fel, capacitățile anti-interferențe sunt îmbunătățite semnificativ, iar stabilitatea transmisiei este optimizată.

Construit pentru medii dure – Drone Profesionale

Evaluat IP54², DJI RC Plus este rezistent la praf și la apă pentru a funcționa fiabil pe vreme rea. Temperatura de funcționare este de -20° până la 50° C, susținând funcționarea non-stop chiar și în medii extrem de calde sau reci.

Control lin și eficient

Există mai multe butoane pe partea din față, din spate și de sus a telecomenzii pentru o funcționare rapidă. Funcțiile butoanelor pot fi personalizate pentru a se potrivi cu obiceiurile utilizatorilor și pentru a oferi o experiență intuitivă și flexibilă.

Stație de încărcare îmbunătățită DJI BS65

Noua stație inteligentă pentru baterii BS65 oferă o soluție unică pentru încărcarea, depozitarea și transportul bateriilor.

Statia de incarcare DJI BS65 pentru DJI Matrice 350 RTK

Noul sistem cu două baterii – DJI Matrice 350 RTK

Drona este echipat cu un nou sistem TB65 cu două baterii, care suportă schimbarea la cald a bateriilor și permite efectuarea mai multor zboruri fără a fi nevoie să se oprească. Bateria poate fi încărcată până la 400 de cicluri, reducând astfel costul unui singur zbor.

Bateriile TB65 pentru drona DJI Matrice 350 RTK

Drona Profesionala DJI Matrice 350 RTK – Cartografiere de înaltă precizie

Matrice 350 RTK acceptă misiuni Waypoint, Mapping, Oblique și Linear Flight. Puteți utiliza Terrain Follow sau Smart Oblique pentru o colectare eficientă a datelor. Împreună cu DJI Terra, puteți obține rapid rezultate digitale HD 2D și 3D, permițând operarea de cartografiere de înaltă precizie și eficiență ridicată.

Coordonarea aer-sol

Cu funcții precum PinPoint de înaltă precizie și cartografiere în timp real bazată pe cloud, Matrice 350 RTK poate lega aerul, solul și norul împreună. După ce aeronava finalizează colectarea imaginilor, DJI FlightHub 2 poate modela rapid locul de operare și poate transmite informații de comandă către aeronave și operatori de la sol. Atât telecomanda, cât și FlightHub 2 suportă puncte, linie, desen de suprafață și încărcare în timp real și pot coopera cu aeronava pentru a transmite în direct vizualizarea operațiunii în timp real, depășind barierele de comunicare pentru operarea în colaborare aer-sol.

Inspecție automată de precizie

Prin Live Mission Recording, Matrice 350 RTK poate genera și stoca fișiere de rută de zbor care pot fi utilizate în orice moment pentru a realiza operarea automată și pentru a face inspecția repetitivă să nu mai consume timp sau efort. Când utilizați AI Spot-Check, Matrice 350 RTK acceptă încadrarea automată și ajustarea manuală a subiectelor pentru a îmbunătăți acuratețea fotografierii repetate și calitatea operațiunii de inspecție.

Drona profesională DJI Matrice 350 RTK (M350 RTK)

DJI Matrice 350 RTK

Payload-uri compatibile:

Hi, I’m admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *